Hjemmelavet karrydressing: (vegansk)

Vegansk spansk omelet:

Ingredienser til 8 stykker:
8 spsk veganegg
500ml iskoldt vand
600 gram kartofler
2 store løg
1 spsk paprika (kan undlades)
1 spsk salt
1 knivspids peber
Fedtstof

Fremgangsmåde:
Skyl kartoflerne og skær dem i så tynde skiver som muligt, gerne på mandolinjern. Kom vand i en gryde og skru helt op for varmen. Når det koger, kommes kartoffelskiverne i. Lad dem koge i 8-10 minutter eller indtil de er møre. Lad dem dryppe af i en si. Imens ordnes løgene.
Pil løgene og skær dem i tynde strimler. Kom dem på en pande med en god klat fedtstof og skru op på middelvarme. Lad dem stege ved middelvarme til de er bløde. Herefter laves selve “ægge”massen.
Kom 500ml iskoldt vand i en skål og pisk 8 spsk veganegg i. Pisk det grundigt sammen og kom herefter løg, kartofler og krydderier i. Vend det godt sammen. Hæld en god klat fedtstof i en pande og hæld herefter hele massen op på panden. Lad det stege ved god varme, men ikke alt for meget varme til den begynder at samle sig i kanterne. Cirka 7-8 minutter. Vend den herefter ved at lægge en tallerken ovenpå panden, vend det på hovedet så omeletten ligger på tallerkenen, og herefter skubbes den tilbage på panden. Steg den anden side på samme måde. Skær i 8 lige store stykker (eller hvad man end har lyst til) og server herefter. Gerne med purløg drysset på toppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet karrydressing: (vegansk)