Hjemmelavet pesto med artiskokker:

Cremet, vegansk risengrød:

Ingredienser til 2-4 personer afhængig af portionsstørrelse:
250 gram grødris
4 dl vand
6 dl mandelmælk
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker

Derudover:
Kanelsukker
Vegansk smør

Fremgangsmåde:
Kom risene og vandet i en gryde og lad det koge op i 5 minutter. Herefter skrues varmen ned på middelvarme. Kom sukker, vaniljesukker og mandelmælken i. Lad det simre i 20-25 minutter til den har den ønskede konsistens. Rør rundt i den ofte, så den ikke brænder fast. Brug gerne en nonstick gryde, så brænder det ikke lige så nemt fast. Server risengrøden med kanelsukker og en smørklat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet pesto med artiskokker: