Hjemmelavet gazpacho:

Hjemmelavede småkager med marmelade: (vegansk)

Ingredienser til 80-85 stk:
200 gram blødt vegansk smør, jeg brugte Naturli vegan block
150 gram sukker
300 gram hvedemel
1 spsk vaniljesukker (gerne med top)
1 tsk bagepulver
Cirka 100 gram hindbærmarmelade eller anden marmelade

Fremgangsmåde:
Først tændes ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Alle ingredienserne undtaget marmeladen piskes/æltes sammen i en skål. Når den er rørt godt sammen, rulles der en masse små kugler og de kommes på en bageplade. Prik hul i midten af kuglerne med enden af en grydeske og hæld forsigtigt marmelade i dem. Bag dem herefter i cirka 15 minutter. Lad dem køle ned og kom dem i en lufttæt beholder, eller nyd dem med det samme.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet gazpacho: