Bagte rodfrugter i fad:

Vegansk stjerneskud med fredsfisk & hjemmelavet remoulade:

Ingredienser til 6 stjerneskud:

Fredsfisk:
3-4 store pastinakker
150 gram hvedemel
1,5dl vand
Rasp
1 tsk citronpeber
1 tsk karry
En halv tsk tørret dild

Hjemmelavet remoulade:
5 spsk vegansk mayo, fx denne uden hvidløg
1 spsk finthakket/revet gulerod
1 spsk finthakket syltede agurker
1 spsk finthakket kapers
1 spsk finthakket løg
En halv tsk gurkemeje
Smag til med sukker & salt

Ekstra:
Mayo eller smør til at smørre brødet med
Salatblade
Agurk i skiver
Tomat i skiver
Citron i skiver
Aspargessnitter
Dild til pynt
Evt caviart

Fremgangsmåde:
Først laves remouladen. Hak syltede agurker, kapers og løg fint, og riv guleroden fint. Bland de hakkede grøntsager i 5 spsk mayo, og kom gurkemejen i. Bland det godt sammen og smag remouladen til med salt & sukker. Sæt mayo’en på køl når den er færdig. Skær tomater, agurk og citron i skiver. Pil også 6 salatblade og sæt det hele til side. Nu skal det lækreste laves, nemlig fredsfisken. Bland mel, krydderier og vand sammen i en skål med et piskeris. Sæt en skål med masser af rasp ved siden af. Skræl pastinakkerne og skær dem i mellemtykke skiver på cirka en halv centimeter. Der skal være mindst 12, så der er to filetter til hvert stjerneskud. Kom dem i mikroovnen i 2-3 minutter (alt efter tykkelsen) eller ovnen i 10 minutter ved 200 grader. Lad dem køle ned og vend dem herefter i melblandingen og raspen. Kom dem på en pande og steg dem til de er gyldenbrune. Sæt dem til side og begynd at anrette. Rist 6 skiver toastbrød og kom herefter mayo eller vegansk smør på. Læg salatbladet på og så fredsfisken. Smør remouladen på fredsfisken og pynt med aspargessnitter, agurk, tomat, citron, dild og eventuelt caviart. Nyd herefter det lækre stjerneskud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte rodfrugter i fad: