Vegansk cheeseburgerpizza:

Ingredienser til 4 pizzaer:
Pizzabund:
En portion af denne dej uden spinat:
Farsklumper (Cirka 30-35 stk):
En halv bakke naturli hakket
1 tsk løgpulver
1 tsk timian
1 spsk ketchup
1 tsk barbequekrydderi (kan undlades)
Salt efter smag
Burgerdressing:
10 spsk natural unsweetened fra alpro
12 spsk ketchup
1 tsk timian
1 tsk løgpulver
1 tsk dijon sennep
2 spsk finthakkede syltede agurk
4 tsk sukker
2 spsk olie
Salt & peber efter smag
Fyld:
Ketchup
2 pakker violife pizzaost
Salat
Agurk i skiver
Syltede agurker
Tomater i skiver
Løg i skiver
Sådan gør du:
Start med at lave dejen. Opskrift HER.
Lad dejen hæve og lav burgerdressing. Bland 10 spsk natural unsweetened sammen med 12 spsk ketchup. Tilsæt dijon sennep, timian, salt, peber og løgpulver. Rør rundt og tilsæt sukker, olie og syltede agurker. Rør det hele godt sammen og smag til om den eventuelt mangler noget. Sæt dressingen på køl og begynd at lave farsklumperne.
Bland alle ingredienserne til farsklumperne sammen i en skål og ælt med hænderne. Form til 30-35 små kugler og steg dem på panden til de har fået en lille stegeskorpe på alle sider. Lad dem stå til de skal på pizzaerne. Skær salat, tomat, agurk og løg ud. Del derefter dejen i 4 klumper og rul alle 4 klumper ud til 4 store pizzaer. Smør dem med ketchup og kom revet pizzaost på. Vi bruger cirka en halv pakke pr pizza. Herefter kommes salat, tomat, agurk, syltede agurker, løg, farsklumper og burgerdressing på. Bag i ovnen ved 200 grader alm ovn i cirka 15 minutter.
Ingen kommentarer endnu