Gammeldags æbleskiver (vegansk):

Vegansk gullash:

Ingredienser:
1 skvat olie eller en klat vegansk smør
3 spsk mel
En smule plantemælk
1,5 liter vand
Kulør
2 peberfrugter
500 gram gulerødder
300-400 gram neutral køderstatning eller 1 dåse jackfruit
1 glas champignoner
3 tsk løgpulver
Salt & peber efter behov
3 grøntsagsterninger
5 laurbærblade

Sådan gør du:
Skræl 500 gram gulerødder og skær dem i skiver. Skær også de 2 peberfrugter i skiver.
1 skvat olie kommes i en gryde. Hæld salt, peber og 3 spsk mel i og rør det sammen med olien. Hæld plantemælk i langsomt og pisk grundigt, så du undgår klumper. 1,5L vand piskes i og derefter tilsættes kulør. Tilsæt kulør til ønskede farve. Gulerødder, peberfrugter, champignoner, laurbærblade og køderstatning kommes i gryden sammen med grøntsagsterninger og løgpulver. Lad det hele koge i 50-60 minutter eller til gulerødderne er bløde. Tag laurbærbladene op når retten er færdig og server gullashen med fx ris eller kartoffelmos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammeldags æbleskiver (vegansk):