Vegansk chokoladekage

Følelser om min krops forandringer:

Jeg er blevet spurgt, om ikke jeg ville lave et indlæg, om hvordan jeg havde det med min krop før jeg blev gravid, da jeg var gravid og nu efter jeg har født, og det vil jeg selvfølgelig gerne.
Nogle år før jeg blev gravid, nok omkring 2015, var jeg helt nede og veje 52 kg. På det tidspunkt havde jeg det ikke godt med mig selv, på trods af en kæreste der ikke lavede andet end at give komplimenter. Jeg kunne ikke blive for tynd, så jeg spiste med vilje for lidt og trænede samtidig. Med årene blev det lidt bedre, dog ville jeg kun ligge på 55 kg og absolut IKKE højere, så jeg vedligeholdt træning og spiste sundt, jeg spiste bare ikke for lidt. I sommeren 2017 stoppede det, og jeg begyndte at tage lidt på. Jeg så meget sundere ud og jeg var mere tilfreds med min krop. Da jeg stod med en positiv test den 11 december 2017, vejede jeg 59,4 kg og jeg har fra den dag været tilfreds med min krop. Også i graviditeten. Det var naturligt at blive tyk og rund og jeg var ærligt talt blevet bekymret hvis ikke jeg var blevet det. Jeg er glad for, at jeg blev stor, da jeg var gravid, for det var det jeg havde håbet på. Det kunne jo altid tabes igen en dag.
Min mening er, at jeg faktisk bar graviditeten ret flot. Jeg synes, at det er vigtigt at nyde sin gravide krop imens den er der, for nu hvor jeg har født, savner jeg at være gravid haha.
Da jeg var 13 uger henne, fik jeg mit første strækmærke og det var starten på en krop fuldstændigt fyldt op med strækmærker. Jeg har strækmærker over alt! På maven, ryggen, siden, lårene, overarmene, ja sågar knæhaserne, men jeg har ikke et eneste sekund hadet et eneste af dem, bogstaveligt talt. Jeg tog 17 kg på i min graviditet, og jeg mangler nu at tabe cirka 3 kg, men det er ikke noget der haster. Jeg er så tilfreds, som man kan være. Jeg har masser af løs hud på hele min krop, og jeg er et stort strækmærke, men for at være helt ærlig, så gør det ikke spor. Jeg ville aldrig fjerne mine strækmærker for noget i hele verden, for jeg elsker dem faktisk. De symboliserer, at jeg har været gravid med min datter og født hende. De symboliserer hende♡. Nicolai er heldigvis enig med mig i det hele, for som han siger “Hvis ikke man bliver kæmpe når man er gravid, ja så er man ikke rigtigt gravid” haha. Generelt er jeg meget tilfreds med min morkrop, for når man kigger på den, er man slet ikke i tvivl om, at jeg er mor og det elsker jeg♡ Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan forstå folk, som hader sin krop efter en graviditet, for kroppen går igennem en kæmpe forandring og det er ikke alle, der elsker den forandring, men det gør jeg heldigvis, og det er jeg taknemmelig for♡
Her er jeg omkring 30 uger henne♡Den smukkeste lille Nulle i verden♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk chokoladekage