Vegansk hvidløgsbrød med "ost":

Malou nægter at spise..

Lige for tiden nægter Malou at spise. Shit det er frustrerende! Vi har prøvet alt. Hun spiser fint om natten og når hun sover, men om dagen når hun er vågen, er det en kæmpe kamp. Hun skriger hele dagen fordi hun er så sulten, men hun nægter at spise, både amning og flaske nægter hun, og det er ligegyldigt hvad vi gør. Vi har prøvet at vugge hende, holde hende, lade hende ligge for sig selv og spise, vi har sågar prøvet at give hende modermælk på ske og det virker engang imellem, men INTET virker ordenligt. Hun skriger som en sindsyg når flasken kommer i nærheden af hende. Hun har heller ikke trøske, hun har simpelthen bare set sig sur på flasken. Åh hvor er det frustrerende, hvad gør man lige? Hun kan jo ikke bare sulte fordi hun ikke vil spise, og det har stået på i omkring en uge nu. Vi vejer hende selv hver uge, da vi jo har fravalgt sundhedsplejerske. Hun tager helt fint på, hun tager det på som hun skal tage på og som hun plejer at tage på. Hun er jo bare konstant sulten og spiser slet ikke nok. Håber godt nok snart, at det holder op og hun begynder at spise ordenligt igen.. Glæder mig til at få min glade baby igen♡
Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg vil med dette indlæg, synes bare lige jeg skulle af med lidt af min frustration over det, og samtidig vise, at ikke alt er lyserødt i vores lille verden hele tiden.
Der kommer heldigvis et smil engang imellem♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk hvidløgsbrød med "ost":