28+0 og hej til sidste trimester!

Veganske pizzasnegle:

Herhjemme spiser vi ret tit pizzasnegle, måske lidt for tit nogle gange. Vi spiser dem både til aftensmad, middagsmad og nogle gange også hvis vi er lidt lækkersultne. Når vi har bagt dem, fryser vi en stor del af dem ned, som vi så gemmer til Nicolais madpakke og til nem middagsmad. Vi tager dem op af fryseren dagen før de skal spises og det plejer at fungere godt♡

Ingredienser til 40-45 pizzasnegle:
Dej fra mine spinatboller, evt uden spinat. Klik (HER) for opskrift
2 dåser hakkede tomater
Salt og peber efter smag
1 tsk løgpulver
1 tsk barbeque
1 tsk oregano
3 dl vand
1 grøntsagsterning
2 pakker violife ost, enten pizzaosten eller revet mozzarella
1 pakke hakket fra Naturli

Sådan gør du:
Først laves dejen. Den skal bare have lov til at stå imens fyldet laves.
Farsen hakkes sammen med krydderierne. Vi hakker altid til, at der ikke er flere store klumper fars.
De to dåser hakkede tomater skal stavblendes og derefter hældes i gryden sammen med farsen, 3 dl vand og en enkelt grøntsagsterning. Lad det hele koge i 5 minutter. Fjern gryden fra blusset når de 5 minutter er gået.
Del nu dejen i to og rul den ene halvdel ud til en stor firkant. Fyld og ost puttes på dejen og den rulles herefter sammen og skæres ud i ønskede tykkelse. Gentag med den sidste halvdel af dejen. Alle pizzasneglene sættes på en bageplade og her skal de hæve i 15 minutter. Tænd ovnen på 200 grader alm ovn når pizzasneglene er sat til at hæve. Når de er færdige med at hæve, skal de direkte i ovnen i 15-20 minutter. Hold øje med at de ikke får for meget, da fyldet ellers vil blive helt tørt.
Skulle der være rester tilbage, kan de bruges til en potion kødfrisovs med spaghetti.

33830496_2373790226180794_6038345090391343104_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28+0 og hej til sidste trimester!