Verdens nemmeste morgenmad: Havregrød

En lille update:

Det er et stykke tid siden, at jeg har skrevet herinde, men det er simpelthen fordi, at der siden starten af december har været så mange ting. I starten af december blev min far pludselig indlagt. Efter 2 dage kom han hjem igen, da lægerne mente, at det kunne han sagtens, det kunne han dog ikke, så 4 dage efter udskrivelse, røg han ind igen. Denne gang lå han indlagt i 14 dage med en lungehindebetændelse. Samme betændelse var han tæt på at dø af for 5 år siden, så det er en ret alvorlig tilstand. Den blev da heldigvis opdaget. I de 14 dage var han helt enormt træt, faldt i søvn midt i samtalerne, måtte sidde i kørestol, ja generelt var han svækket. Dagen før jul kom han hjem, dog med beskeden om at han den næste måned skal tage virkelig stærk penicillin imod lungehindebetændelsen. Penicillinen svækker dog også kroppen, så han kan knapt nok handle ind selv, løfte Malou og på de slemme dage ikke engang komme op af sengen om morgenen. Genoptræning imod de svækkede muskler, tilbydes heller ikke, så den må han selv klare imens han er på stærk penicillin, puha.
Derudover har vi haft lidt forvirring omkring Nicolais uddannelse, da man ikke rigtigt kunne finde ud af hvornår han skulle starte op på det hovedforløb, som han dumpede tilbage i oktober. Vi fik så at vide at han skulle starte op efter barslen i maj måned, men så i fredags kom hans chef og fortalte at han på mandag (i dag) skulle starte op. Perfekt, altså lige bortset fra at det slutter 17 dage efter min termin den 29/4, så midt i at vi står med en nyfødt skal han tage eksamener. Puha, den var lidt svær at sluge, da vi synes det er lidt presset, for vi ved jo heller ikke hvornår Mason melder sin ankomst, men vi hååååber det bliver lidt før termin, så Nicolai stadig når en smule barsel.
Vi er også gået igang med at få gjort hele lejligheden klar til Masons ankomst, så lige i øjeblikket bor vi oppe i stuen imens Nicolai maler vores alles værelse. Man føler pludselig, at der er SÅ meget der skal gøres inden han kommer. Alt skal pludselig ordnes, åh det sørens redebyggeri haha. Heldigvis har vi alt til ham, så det er bare ham, der mangler nu♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens nemmeste morgenmad: Havregrød