Hjemmelavet buddhabowl med marineret tofu:

Krydret kartoffelsuppe:

Ingredienser til 2-4 personer:
1 kg skrællede kartofler
1 spsk karry
1 tsk hvidløgspulver
En halv tsk spidskommen
En halv tsk koriander
2 liter vand
4 grøntsagsterninger
Salt & peber

Fremgangsmåde:
Først skrælles kartoflerne. Hvis det er store kartofler, så skal de gerne skæres i halve. Sæt dem til side og kom alle krydderierne i en stor gryde. Brænd dem af til hele køkkenet dufter. Tilsæt kartoflerne, rør godt rundt og kom herefter vand og grøntsagsterninger i. Lad suppen koge i 30 minutter (eller mere hvis kartoflerne stadig er rå, det burde de dog ikke). Hæld kogevandet i en skål og hæld langsomt kogevandet tilbage imens du stavblender suppen. Brug den mængde kogevand der skal til, til suppen har den ønskede konsistens. Smag til med salt & peber. Server suppen med noget lækkert hjemmebagt brød, som fx græskarboller eller evt med ris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet buddhabowl med marineret tofu: