Pesto med soltørrede tomater & mandler:

Veganske brunkager:

Ingredienser til cirka 100 stk:
150 gram vegansk smør (Vi brugte coop fri)
1 dl sirup
100 gram brun farin
3 tsk kanel
1 tsk ingefærpulver
2 tsk nellike
2 tsk potaske
10 gram mandelflager
350 gram hvedemel

Fremgangsmåde:
Kom “smør” i en gryde og lad det smelte. Tilsæt sirup og brun farin. Når det er smeltet, tilsættes alle krydderierne og potasken. Tilsæt også mandelflagerne. Rør det rundt og lad det stå i et minuts tid ved lav varme. Sluk herefter for varmen og rør forsigtigt hvedemelet i blandingen. Når alt hvedemelet er i, og massen er ensartet, rulles dejen ud i 2 lige store stykker a 15 cm pr stk. Kom dem på køl i et par timer og skær dem herefter ud i så tynde skiver, som muligt. Bag i cirka 5-7 minutter ved 200 grader almindelig ovn. Kom dem i en lufttæt beholder når de er kølet lidt ned. Nyd herefter de lækre, sprøde brunkager.
TIP: Dejen kan også fryses ned og bruges senere, tø den blot op i et køleskab, så den stadig er kold når den skal skæres ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pesto med soltørrede tomater & mandler: