Nemme, luftige burgerboller: (vegansk)

Ingefærshots med ananas:

Ingredienser til cirka 3 dl ingefærshots:
40 gram ingefær i skiver (med skræl er fint)
150 gram ananas i tern
1 stor citron
5 dl vand

Fremgangsmåde:
Skær ingefær og citron i skiver og ananas i tern. Kom det i en gryde med vandet og lad det simre ved middelvarme i 20 minutter under låg. Lad det køle ned og kom det på køl til næste dag. Næste dag skal ingefær, citron og ananas sies fra. Herefter er de klar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme, luftige burgerboller: (vegansk)