Veganske bøffer af svampe & ris:

Vegansk hønsesalat:

Ingredienser til 1 stor portion:
1 portion af denne mayo uden hvidløg
50 gram friske champignoner
200 gram halsans køk filebitar (eller anden yndlings kyllinge-erstatning)
50 gram asparges fra dåse uden vandet
1 spsk purløg
Olie/vegansk smør til stegning
Salt & peber

Fremgangsmåde:
Først laves mayo’en. Opskrift HER. Husk at undlade hvidløg.
Skær champignonerne og “kyllingen” ud i skiver og kom det på en pande. Steg det til det er gyldenbrunt. Kom det i en skål med aspargesene, og kom alt mayo’en oveni. Bland det godt sammen og smag til med salt, peber & purløg.  Nyd fx på en god skive brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske bøffer af svampe & ris: