Chili sin carne uden erstatningsprodukter:

Syltede peberfrugter i olielage:

Ingredienser til en lille portion:
200 gram peberfrugter i strimler
1 dl eddike
1 dl vand
En halv dl olie
1 tsk salt
Peber efter smag
100 gram sukker
1 håndfuld frisk timian (kan undlades)

Fremgangsmåde:
Skær peberfrugterne ud i tynde strimler og læg dem til imens lagen laves.
Eddike, vand, olie, salt, peber, sukker og timian kommes i en lille gryde. Lad det koge op og når det bobler, tilsættes peberfrugtstrimlerne. Lad det koge ved høj varme i 15 minutter under låg, og kom det herefter i rene glasbeholdere og derefter på køl. Nydes blandt andet i gryderetter eller på en almindelig rugbrøds/knækbrødsmad som tilbehør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili sin carne uden erstatningsprodukter: