Veganske empanadas med kartofler og karry:

Pesto med chili & hvidløg:

Ingredienser:
1 håndfuld cashewnødder
1 spsk citronsaft
3 spsk smagsneutral olie
6-8 fed hvidløg (smag til)
1/4 chili
1 spsk tomatpasta
En halv tsk salt
En halv tsk oregano

Fremgangsmåde:
Kog cashewnødderne i 15 minutter eller lad dem stå i blød natten over. Kom dem i en foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser. Blend til den er helt cremet. Hvis den er for tyk, tilsættes et par spsk vand. Nyd pestoen i en sandwich, på en god skive brød eller med pasta.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske empanadas med kartofler og karry: