Snobrødsdej: (vegansk)

Oliefri hummus med hvidløg:

Ingredienser:
1 dåse kikærter
1 spsk citronsaft
En halv tsk spidskommen
En halv tsk koriander
En halv tsk chili/chiliflager
1 fed hvidløg
Salt & peber (smag til)
Vand til ønskede konsistens:
Evt tahin

Fremgangsmåde:
Hæld vandet fra kikærterne og kom kikærterne i en foodprocessor eller alternativt en minihakker. Kom alle de øvrige ingredienser i. Hæld vand i til ønskede konsistens. Start med et par spiseskefulde og når den begynder at blive cremet, så tilsæt kun 1 spsk vand af gangen til den er som ønsket. Gem den på køl i 4-5 dage. Den kan også sagtens fryses ned. Nyd med fx falafler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snobrødsdej: (vegansk)