Hyldeblomstsirup:

Snobrødsdej: (vegansk)

Ingredienser til 8 stk:
3 dl vand
10 gram gær
450 gram hvedemel + ekstra til æltning

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne i en skål/røremaskine og bland det hele godt sammen. Tag dejen op og ælt den grundigt med ekstra mel til den ikke er klistret mere. Del dejen i 8 stykker og rul dem til lange, tynde “pølser”. Har dejen fået lov at ligge lidt, æltes den igennem igen. Sno dem herefter på en pind, og grill dem til de er lette at få af pinden. Nyd dem med fx ketchup.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyldeblomstsirup: