Hjemmelavet hvidløgsolie:

Hjemmelavede bounty på kun 3 ingredienser: (veganske)

Ingredienser til cirka 15 stk:
1 dåse kondenseret kokosmælk (cirka 300 gram)
250 gram kokosmel
300 gram vegansk chokolade

Fremgangsmåde:
Bland den kondenserede kokosmælk sammen med kokosmelet. Rør grundigt og sæt blandingen på køl i et kvarters tid. Form nu blandingen til små, fine barer. Vær obs på blandingen virkelig kan være klistret. Når de er formet, sættes de på frys i 1 time. Når timen er gået, kommes alt chokoladen i en lille skål. Smelt chokoladen langsomt i mikroovnen, den må IKKE blive varm. Sæt den ind i 10 sekunder, ud og rør rundt, ind i 10 sekunder, ud og rør rundt. Fortsæt sådan til alt chokoladen er smeltet. Dyb bounty’erne  chokoladen 1 efter 1. Lad dem dryppe af og sæt dem herefter på et stykke bagepapir. Kom dem i køleskabet til chokoladen er stivnet. Nyd dem herefter.

2 kommentarer

 • Hej Cecilie, dine opskrifter ser rigtig lækre ud <3 jeg vil gerne prøve din bounty i aften men har lige et spørgsmål <3 bliver indholdet nogenlunde fast, og er det bittert uden sukker/sirup i chokoladesaucen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Ustrup

   Hejsa.
   Bountymassen kan godt blive lidt træls at arbejde med, da det godt kan smuldre lidt, men min erfaring er, at det hjælper godt at sætte massen på køl inden man former den. Massen er dog meget klistret, det skal man lige forberede sig.
   Vi brugte bare en 70% chokolade uden vi tilsatte andet, og vi synes ikke den blev bitter:)

   _ Og jeg er glad for, at du synes, at mine opskrifter ser gode ud!<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet hvidløgsolie: