Cremet, tyk & sød havremælk - perfekt til desserter:

Rabarber crumble:

Ingredienser:

Fyldet:
500 gram rabarber
2 spsk sukker
2 tsk kanel

Crumble:
100 gram havregryn
75 gram sukker
75 gram hvedemel
100 gram koldt, vegansk smør

Fremgangsmåde:
Skær enderne af rabarberne, skyl dem og skær dem i små tern, cirka størrelsen på et fingerled. Kom dem i en tærteform (tærteformen skal ikke smørres). Drys 2 spsk sukker og 2 tsk kanel over rabarberne og lad det stå imens crumblen laves. Tænd nu ovnen på 200 grader.
Kom havregryn, sukker og hvedemel i en skål. Skær 100 gram koldt, vegansk smør ud i store tern og kom det op i skålen. Bland det hele godt sammen med hænderne til det er en ensartet, fedtet masse. Fordel crumblen over rabarberne lige inden den skal i ovnen. Bag den i 20 minutter og server med fx vegansk flødeskum eller en god skefuld vegansk vaniljeis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet, tyk & sød havremælk - perfekt til desserter: