Kikærteomelet:

Cremet, tyk & sød havremælk – perfekt til desserter:

Ingredienser til cirka 400ml færdig “mælk”:
500ml vand, evt et par dl mere hvis den skal drikkes rent
75 gram havregryn
2 spsk sirup

Fremgangsmåde:
Kom det hele i en blender og blend et par minutter. Gør en skål klar med en si ovenpå og derefter et stykke klæde i sien, fx en stofble eller et tyndt viskestykke. Hæld havremælken i sien med stoffet på. Lad mælken dryppe af igennem sien og stoffet. Pres det evt hvis det går lidt for langsomt. Mælken er meget tyk og cremet, og derfor ikke min yndlings at drikke separat, men den er helt perfekt i desserter, kaffe, smoothies og fx bagværk. Skal mælken drikkes separat, kan et par ekstra dl vand gøre den tyndere og derved virkelig lækker at drikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikærteomelet: