Hjemmelavet jordbær/lime syltetøj:

Vegansk skinkesalat:

Ingredienser:
En halv pakke røget tofu fra Aldi
2 dl af denne mayo uden hvidløg
1 spsk hakket løg
1 spsk hakkede syltede agurker
2 spsk hakket purløg
Salt & peber
Evt lidt sukker til at runde af med

Fremgangsmåde:
Først laves mayo’en uden hvidløg. Opskrift HER. Når den er lavet, skæres tofu’en i små, tynde strimler. Hak løg, purløg og syltede agurker helt fint og kom det i mayo’en sammen med røget tofu. Rør det godt sammen og smag derefter til med salt, peber og evt en lille smule sukker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet jordbær/lime syltetøj: