Nem, vegansk aspargessuppe:

Hjemmelavet jordbær/lime syltetøj:

Ingredienser:
400 gram jordbær
150 gram sukker
Skallen fra 1 lime
Saften fra en halv lime
En halv dl vand

Fremgangsmåde:
Skær jordbærrene i grove tern og kom dem i en gryde. Riv skallen og kom det i gryden sammen med jordbærrene og de andre ingredienser. Skru helt op for varmen og lad det koge i gryden i cirka 10-12 minutter, eller til ønskede konsistens. Lad det køle lidt ned og kom det herefter på glas. Nyd syltetøjet på morgenbrødet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem, vegansk aspargessuppe: