Vegansk hvidløgsmayo:

Nem, vegansk aspargessuppe:

Ingredienser til 2-3 personer:
1 spsk plantesmør
2 spsk hvedemel
2 dåser aspargessnitter
Salt & peber
1 grøntsagsterning
0,5 brik vegansk madlavningsfløde (cirka 125ml)
Evt svampe eller kyllingeerstatning

Fremgangsmåde:
Start med at si aspargesvandet fra i en skål.
Kom smør i en gryde og tænd for varmen. Pisk melet i til det er en klistret masse. Hæld aspargesvandet i lidt af gangen, og pisk til der ikke er nogle klumper. Når alt vandet er tilsat, kommes aspargesnitterne, salt, peber og grøntsagsterningen i. Hvis der skal svampe eller kyllingeerstatning i, tilsættes det også. Lad det simre i 10 minutter, og rør derefter madlavningsfløden i. Hvis suppen er for tyk, så tilsæt lidt vand. Smag til med salt og peber før servering. Hvis suppen er for saltet, kan en smule sukker tilsættes med fordel. Nyd suppen med en god hjemmebagt bolle.

TIP: Brug resten af madlavningsfløden i denne tomatsuppe, eller brug den til pensling på brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk hvidløgsmayo: