Nem & lækker tomatsuppe:

Vegansk hvidløgsmayo:

Ingredienser:
1 dl sojamælk
2,5 dl olie, evt hvidløgsolie
En halv spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
2 fed hvidløg
Salt og peber (smag til)

Fremgangsmåde:
Først hældes 1 dl lun sojamælk i en skål. Begynd at stavblende og tilsæt olien i en ret tynd stråle langsomt. Bliv ved med at stavblende, for der går et stykke tid før den tykner. Man når lige at tænke, at den aldrig tykner, men det kommer. Når alt olien er tilsat og mayo’en er tyknet, tilsættes de øvrige ingredienser. Stavblend igen og smag evt til. Mayo’en kan holde sig 4-5 dage på køl, måske mere. Nyd den i fx sandwiches.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem & lækker tomatsuppe: