Mangochutney:

Nem & lækker tomatsuppe:

Ingredienser til 2-3 personer:
Olie til stegning
2 løg
2 fed hvidløg
1 tsk timian
1 tsk oregano
1 tsk salt
1 dåse tomatpasta (70 gram)
2 dåser flåede tomater
1 grøntsagsterning
1-2 spsk citronsaft, smag til
0,5 brik vegansk madlavningsfløde (cirka 125 ml)

Fremgangsmåde:
Skær hvidløg og løg i grove tern og kom dem på panden med olie og krydderier. Steg til løgene er blevet gennemsigtige. Når løgene er blevet gennemsigtige, tilsættes tomatpasta. Lad det stå og stege i et par minutter og tilsæt så flåede tomater, grøntsagsterning og citronsaft. Lad det simre i et par minutter og rør så madlavningsfløden i. Stavblend til sidst suppen til den er helt glat uden klumper. Server suppen med suppehorn og evt boller for ekstra fylde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangochutney: