Spicy thaisuppe uden kokosmælk: (vegansk)

Indiske pakoras:

Ingredienser til cirka 20 stk:
2,5 dl kikærtemel
1,5 dl vand
1 spsk karry (vigtigt!)
1 tsk tørrede koriander
2 tsk salt
1 tsk stødt spidskommen
1 stor, revet gulerod
1 stor, revet kartoffel
1 løg i tynde strimler
1 peberfrugt i tynde strimler
1 håndfuld grofthakkede koriander

Fremgangsmåde:
Start med at rive og snitte grøntsagerne og korianderne, og læg dem herefter til side. Bland vand og alle de tørrede krydderier sammen. Kom kikærtemel i og pisk til dejen er glat uden klumper. Kom alle grøntsagerne og de friske koriander i dejen og rør det godt sammen indtil det er en stor dej. Kom dem på panden med en spiseske og steg dem på middelvarme til de er gyldne og sprøde. Nyd dem som side dish til fx tikka masala eller med fx ananaschutney.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy thaisuppe uden kokosmælk: (vegansk)