Sunde romkugler:

Spicy thaisuppe uden kokosmælk: (vegansk)

Ingredienser til 4-6 personer, måske mere:
3 fed hvidløg
3 store løg
1-2 cm ingefær
Saften fra to lime
2-3 spsk karry
6 tsk rød karrypasta (cirka 100 gram)
5 spsk soyasovs
1 pakke Halsans Kok filetbitar
2 portobellosvampe i skiver
2 porrer i skiver
1 dåse bambusskud
500 gram kartofler i tern
3 gulerødder i skiver (cirka 250 gram)
2 peberfrugter i skiver
1 bundt forårsløg i skiver
1 kvart hvidkål i strimler (kan erstattes af spidskål)
1,5 vand
2 grøntsagsboullionterninger
2 spsk sukker
200 gr fuldkornsnudler
1 soya cuisine madlavningsfløde
Evt friske koriander og ristede cashewnødder til pynt.

Fremgangsmåde:
Hak løg, hvidløg og ingefær i en minihakker. Kom det i en gryde med soyasovs, limesaft, karrypasta og karry. Kom filetbidderne og portobellosvampene i og lad dem stege i et par minutter. Tilsæt herefter alle de snittede grøntsager, bambusskud, vand og grøntsagsterninger. Lad det simre i 10 min og tilsæt sukker, madlavningsfløde og nudler. lad det herefter simre i yderligere 10 minutter (eller til kartoflerne er bløde).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde romkugler: