Vegansk citronfromage:

Indiske samosas med ærter & kartofler:

Ingredienser til 20 stk:
2x forårsrulle dej (Opskrift HER)
500 gram kartofler
2 store løg
2 håndfulde ærter
1 tsk koriander
1 tsk ingefærpulver
1 tsk spidskommen
2-4 tsk karry afhængig af hvor stærk smagen skal være
Olie til kogning/stegning

Fremgangsmåde:
Start med at komme alle ingredienserne undtaget dejen på en pande og lad det stege til kartofler ikke længere er rå (cirka 10-15 min). Lad blandingen stå og begynd at lave dejen. Når begge portioer dej er lavet, deles hver portion op i 2, så der er 4 klumper dej i alt. Rul hver klump ud til en rektangel, og skær den ud i 5 rektangler. Kom herefter fyldet på og rul dem til samosas. Hvis man ikke har prøvet at lave samosas før, kan en foldeteknik findes på youtube. Sørg for at laget af dejen ovenpå fyldet ikke er for tykt, da man ellers risikerer at det inderste af dejen er råt.
Kom herefter olien i en gryde og varm den op. Brug en tandstik for at tjekke, om olien er varm nok. Når det syder omkring tandstikken, er olien klar til brug. Kom samosaerne i et par stykker af gangen, og tag dem op når de er gyldenbrune. Nyd dem med det samme eller gem til fx madpakke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk citronfromage: