Vegansk postej med champignoner & røget tofu:

Vegansk tikka masala:

Ingredienser til 2-3 personer:
1 citron
3 fed hvidløg
2 rødløg (kan erstattes med alm løg)
1 lille klump ingefær
1 lille klump gurkemeje
400 gram fast tofu i tern (eller 300-400 gram kyllingeerstatning)
1 dåse hakkede tomater
1 rødt peberfrugt i tern
1 tsk chiliflager
1 tsk kanel
1 tsk koriander
3 tsk garam masala
1 dl vand
En halv brik vegansk madlavningsfløde

Sådan gør du:
Kom citron, hvidløg, rødløg, ingefær og gurkemeje i en foodprocessor og hak det til det er helt finthakket, men ikke blendet. Kom det på panden og skru helt op for varmen. Tilsæt tofu og steg til tofuen har fået en stegeskorpe. Blend dåsen med hakkede tomater imens tofuen steger, og tilsæt dem herefter.  Rør rundt og tilsæt peberfrugt, krydderier og vand. Sæt låg på og lad det simre i 15 minutter. Rør rundt en gang imellem så det ikke brænder fast. Når de 15 minutter er gået, tilsættes madlavningsfløden. Rør rundt og server retten med fx ris eller naanbrød. Brug evt resten af madlavningsfløden til at pensle hjemmebagte boller med.

Tip: Lav retten dagen før servering da den så får lov til at trække smag. Den er SÅ lækker dagen efter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk postej med champignoner & røget tofu: