Veganske cookiedough kugler:

Vegansk hvidløgsdressing lavet på cashewnødder:

Ingredienser:
250 gram usaltede cashewnødder
3 spsk citronsaft
3 dl plantemælk
5-6 fed hvidløg (eller efter behov)
1 spsk salt
Peber efter smag
Purløg

Fremgangsmåde:
Kog cashewnødderne i 15 minutter. Kom dem herefter i en foodprocessor og blend dem så sammen med citronsaften og plantemælken. Tilsæt 5-6 fed hvidløg eller den mængde man ønsker og blend grundigt igennem, så der ikke ligger hvidløgsstykker i dressingen. Kom herefter salt, peber og purløg i og blend igen. Sæt på køl og nyd den afkølet.

Brug den fx i en vegansk durum kebab, som vi har gjort her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske cookiedough kugler: