Kinesisk karryret (vegansk):

Vegansk cheeseburgerpizza:

Ingredienser til 4 pizzaer:

Pizzabund: 
En portion af denne dej uden spinat:

Farsklumper (Cirka 30-35 stk):
En halv bakke naturli hakket
1 tsk løgpulver
1 tsk timian
1 spsk ketchup
1 tsk barbequekrydderi (kan undlades)
Salt efter smag

Burgerdressing:
10 spsk natural unsweetened fra alpro
12 spsk ketchup
1 tsk timian
1 tsk løgpulver
1 tsk dijon sennep
2 spsk finthakkede syltede agurk
4 tsk sukker
2 spsk olie
Salt & peber efter smag

Fyld:
Ketchup
2 pakker violife pizzaost
Salat
Agurk i skiver
Syltede agurker
Tomater i skiver
Løg i skiver

Sådan gør du:
Start med at lave dejen. Opskrift HER.
Lad dejen hæve og lav burgerdressing. Bland 10 spsk natural unsweetened sammen med 12 spsk ketchup. Tilsæt dijon sennep, timian, salt, peber og løgpulver. Rør rundt og tilsæt sukker, olie og syltede agurker. Rør det hele godt sammen og smag til om den eventuelt mangler noget. Sæt dressingen på køl og begynd at lave farsklumperne.
Bland alle ingredienserne til farsklumperne sammen i en skål og ælt med hænderne. Form til 30-35 små kugler og steg dem på panden til de har fået en lille stegeskorpe på alle sider. Lad dem stå til de skal på pizzaerne. Skær salat, tomat, agurk og løg ud. Del derefter dejen i 4 klumper og rul alle 4 klumper ud til 4 store pizzaer. Smør dem med ketchup og kom revet pizzaost på. Vi bruger cirka en halv pakke pr pizza. Herefter kommes salat, tomat, agurk, syltede agurker, løg, farsklumper og burgerdressing på. Bag i ovnen ved 200 grader alm ovn i cirka 15 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kinesisk karryret (vegansk):