Vegansk jordbærtærte a la special:

Veganske kanelsnegle:

Ingredienser til 35-40 stk:
Dejen:
6 dl vand
50 gram gær
1100 gram hvedemel
100 gram sukker
1 spsk kanel
1 dl olie

Fyld:
250 gram coop fri smør
200 gram sukker
2,5 spsk kanel

Glasur:
200 gram flormelis
Plantemælk

Sådan gør du:
Gær, olie og vand røres sammen. Sukker og kanel hældes i og røres sammen med og derefter tilsættes 1000 gram mel lidt efter lidt. De sidste 100 gram mel skal bruges til at ælte dejen med. Når dejen er færdig, skal den sættes til side imens fyldet laves. Smør, 200 gram sukker og 2,5 spsk kanel røres sammen i en skål. Sørg for at bruge blødt smør, men ikke smeltet. Det skal røres i indtil, at det er en stor brun masse. Dejen og fyldet skal deles i to og derefter skal dejen rulles ud og fyldet skal fordeles, men ikke helt ud til kanterne, da det så kan være svært at rulle dejen efterfølgende. Dejen rulles forsigtigt sammen og skæres ud til kanelsnegle. De puttes nu på en bageplade og skal hæve i 15 minutter og i ovnen på 200 grader efterfølgende på 15-20 minutter. Imens de er ovnen laves glasuren. Flormelis hældes i en skål og der tilsættes en lille smule plantemælk af gangen imens der bliver rørt rundt i det. Tilsæt plantemælk indtil konsistensen er som ønsket. Når kanelsneglene er færdige, kommes glasur på og der er nu serveret♡

malou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk jordbærtærte a la special: