Kønsscanning & revne i fosterhinde...

Sådan gik scanningen♡

For 6 dage siden var vi til den scanning, der skulle fortælle os, om der var nok fostervand nu, og om hun havde det godt. Scanningen viste en sund og rask lille pige, der lagde og vendte sig. Hun vejer nu 115 gram og er mellem 14-15 cm. Hun havde det så godt og der var det fostervand, som der skulle være. Der var ingen bekymring der overhovedet, alt var som det skulle være. Hun fortalte endda, at lille Malou var lidt tyk og havde en flot rund mave og det var jo så fantastisk at få at vide.Det så ud som om, at der havde været et lille hul øverst på yderste fosterhinde, som nu havde helet sig selv igen. Der har heller ikke været noget vand i over en uge nu♡

1

Vores smukke datter♡ På det øverste billede ligger hun på ryggen og på det nederste billede har hun lige vendt sig over på maven♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kønsscanning & revne i fosterhinde...