Klassisk vegansk risalamande:

Et nyt kapitel♡

Indtil nu har denne blog været en madblog med en masse veganske opskrifter, som jeg selv bruger i hverdagen. Men det bliver der ændret på nu. I sidste måned fandt min forlovede og jeg ud af, at vi til august bliver forældre til den smukkeste lille baby. Derfor har jeg ikke længere hverken tiden eller lysten til, at stå mange timer i et køkken og eksperimentere med forskellige opskrifter. Jeg vil derfor lave denne blog om til en hverdagsblog, hvor der bliver skrevet om alt. Den kommer nok mest til, at handle om min graviditet og om hvordan vi, som unge forældre klarer det hele og hvilke valg vi tager i forhold til baby og andre ting. Der vil stadig komme opskrifter op en gang imellem, men det er ikke det, som bloggen kommer til at handle om. Da dette har været en madblog, har man ikke kendt til hverken mig eller min forlovede, så derfor vil jeg lige præsentere os kort nedenfor.

♡ Jeg er 17 år gammel og min forlovede er 18 år gammel.
♡ Jeg er hjemmegående og han er igang med en uddannelse som elektriker.
♡ Vi bor i øjeblikket hjemme hos mine forældre, men flytter så hurtigt som muligt.
♡ Vi har været sammen i 3 år.
♡ Jeg har i øjeblikket termin d. 18/8 2018, men den kan blive ændret ved nakkefoldsscanning.

1

Vores lille familie♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk vegansk risalamande: