Veganske tarteletter:

Klassisk vegansk risalamande:

Ingredienser:
250 gram grødris
6 dl mandelmælk
4 dl vand
5 tsk vaniljesukker
1 brik soyafløde
Kirsebærsauce
Mandelflager/splitter

Sådan gør du:
Grødris, mælk, vand og vaniljesukker blandes i en gryde. Blandingen koges i 20-25 minutter ved middel varme. Hold godt øje med, at det ikke brænder på og husk at røre i det regelmæssigt. Når det er færdigkogt skal det på køl. Helst natten over, men hvis man er som jeg, og tit er i sidste øjeblik, kan man også sætte den i fryseren i et par timer til den er helt kold. Når den har stået på køl, skal fløden piskes. Den skal piskes med en elpisker skruet helt op for styrken, for så går det hurtigst. Pisk den i 10-15 minutter. Et tip for at se om fløden er pisket ordenligt, er at vende skålen lidt på hovedet. Hvis fløden løber langs kanten når skålen bliver vendt på hovedet, er den ikke færdig, men hvis den bliver i bunden af skålen, er den færdig.
Fløden blandes i risengrøden med en elpisker og derefter er risalamanden færdig. Så skal den bare nydes med mandler og kirsebærsauce.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske tarteletter: