Vegansk cheeseburger:

Den lækreste (og grønneste) smoothie:

Jeg starter hver morgen med en stor, lækker smoothie for at få alle de gode vitaminer, men en smoothie bliver hurtigt kedelig hvis det bare er den samme hver dag, så derfor varierer jeg lidt og prøver nogle forskellige ting af. I morgen fik jeg denne smoothie og den var alt for lækker til ikke at dele, så her er opskriften:

Ingredienser:
En halv avokado
1 æble
1 appelsin
2 bananer
1 stilk bladselleri
1 stk agurk
10 gram ingefær
En håndfuld spinat
3 spsk chiafrø
2 dl vand
5 spsk citronsaft
Isterninger

Sådan gør du:
Alle grøntsager/frugter vaskes, skæres og hældes i blenderen. Vandet, citronsaften og chiafrø tilsættes. Det hele blendes i et par minutter, så der ikke kommer klumper. Den lækre smoothie hældes i glas og der tilsættes isterninger, så den bliver kold og endnu mere lækker.

1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk cheeseburger: