Vegansk lasagne:

Vegansk cheeseburger:

En af de ting som jeg kom til at savne, da jeg blev veganer var cheeseburgere. Jeg har derfor haft en stor trang til dem og har derfor fundet ud af at lave dem selv. Nemt og vigtigst af alt, vegansk selvfølgelig. Her er hvordan jeg laver en cheeseburger:

Ingredienser til 4 burgere:
1 løg
4 burgerboller
1 pakke Halsans kok burgerbøffer
Syltede agurker
Ketchup
Violife pizzaost

Sådan gør du:
Ovnen tændes på 200 grader. Imens ovnen varmes op, bliver løget hakket i minihakkeren eller i hånden og osten skæres i 4 skiver – en til hver burger. Når ovnen er varmet op, steges bøfferne på høj varme og burgerbollerne kommes i ovnen. Hvis burgerbollerne ikke er frosne, skal de kun have cirka 5 minutter. Husk at vende bøfferne ofte så de ikke brænder på. Når bøfferne er færdige puttes osten på og så skal de i ovnen til osten er smeltet.

Sådan samles burgeren:
Ketchup smøres på begge sider af burgerbollen og læg herefter bøffen ovenpå. Smør så ketchup på osten og tilsæt herefter løg, som så smøres ud sammen med ketchuppen. Herefter ligges de syltede agurker og så toppen af burgerbollen. Mega nemt og lækkert.

1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk lasagne: