Simpel linsesuppe:

Vegansk lasagne:

Lige siden jeg var en lille pige, har jeg elsket lasagne med masser af kød, pasta og tomatsovs, men så blev jeg veganer og måtte derfor naturligvis undvære det. Jeg har endnu ikke fundet en opskrift på en god lasagne, så jeg har forsøgt mig ud i at lave min egen, og den er faktisk blevet vildt lækker.

Ingredienser til 4 personer.
En pakke Naturli’ hakket veggie/Almindelig Naturli’ hakket
2 dåser hakkede tomater
1 løg
1 fed hvidløg
2 dl vand
2 tsk græsk krydderi (Vi bruger den fra Kilic)
Levevis fuldkorns lasagneplader
En pakke Violife pizzaost (Rives til strimler på et rivejern)

Tænd ovnen på 200 grader. (Ikke varmluft) “Farsen” fra Naturli’ og de hakkede tomater puttes i en gryde. Husk at stavblende de hakkede tomater først. Varmen skal skrues op på middel. Imens hakkes løg og hvidløg. Jeg bruger en minihakker, men man kan sagtens hakke det i hånden. Løget, hvidløget, vandet og krydderiet tilsættes. Lad det stå i et par minutter så det hele bliver blandet godt sammen.
Nu skal det hele samles i et fad. Jeg starter altid med at ligge et lille tyndt lag tomatsovs i bunden. Derefter er det bare lasagneplader, fyld, lasagneplader, fyld. Når alt fyldet er brugt, puttes lasagnen i ovnen. Lasagnen skal være i ovnen i cirka 35 minutter. Når der er 5 minutter tilbage til lasagnen er færdig, hældes osten på og det kommes derefter i ovnen igen til det er færdigt.
Serveres eventuelt med en god salat og flutes.
1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel linsesuppe: